Skip to main content

Bemutatkozás

A Mandulás Workshop és Desszert Műhely története 2020. novemberében egy  hétköznapi konyhában kezdődött és egy ékszerdobozszerű, modern, oldott hangulatú francia desszertüzletben csúcsosodott ki Pécsett a Ferencesek utcájában. Az üzlet tulajdonosa és az ötlet megálmodója Bérces-Nagy Zsuzsanna, desszertcukrász.

„Számunkra egyszerre fontos a tradíció megőrzése és az innovációra való törekvés. Cukrászaink újító szellemben vezetik a műhelyt, hogy a népszerű klasszikusok és az újhullámos francia desszertek a lehető legszebb formájukban kerüljenek a megrendelőhöz. A legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozunk, és lépést tartunk a legmodernebb technológiákkal is.”

A desszertek készítése mellett Workshopjainkon a résztvevők a szakma jeles képviselőitől sajátíthatják el a legújabb technikákat. Műhelyünk hűen képviseli ígéretét, amely a tudáson, a tapasztalaton és a magas színvonalon alapszik.

Rendelést telefonon vagy személyesen az üzletben veszünk fel.
Telefon: +36 (70) 433 8836
Üzlet: 7621 Pécs, Ferencesek utcája 5.

„Megsütjük az álmaid”

Videó lejátszása
 

A Műhely

Desszertműhelyünk Pécsett a Belváros szívében a Ferencesek utcája 5. szám alatt található.

A műhely designja a nevünkhöz híven a mandula színeit tükrözi, ugyanakkor nagyon modern és letisztult. A design kialakítását a GraceGrotesk csapata Eszter és Zselyke álmodta meg, meseszerű arculattal.

Munkatársaink

Irená Tomashi

cukrász

Wolf Tamás

cukrász
Veszely Attila

Veszely Attila

mestercukrász, csokoládés szakember
Kerek Brigitta

Kerek Brigitta

cukrász
Ötvös Zsuzsanna

Ötvös Zsuzsanna

cukrászséf
Vajda Ágnes

Vajda Ágnes

cukrász
Vasas Nelli

Vasas Nelli

cukrász
Surányi Judit

Surányi Judit

cukrász

Jakabfi Dávid

cukrász
Gáspár Rebeka

Gáspár Rebeka

desszertcukrász

Projektek - Együttműködések

2021. májusa óta működünk együtt a Hosszúhetényi Hosszú Tányér étteremmel, melynek keretében az étterem 2 havonta változó étlapjára a Mandulás csapata álmodja meg és készíti el a tányérdesszerteket.

0
    0
    Kosár
    A kosár üres