Bemutatkozás
A Mandulás Workshop és Desszert Műhely története 2020. novemberében egy hétköznapi konyhában kezdődött és egy ékszerdobozszerű, modern, oldott hangulatú francia desszertüzletben csúcsosodott ki Pécsett a Ferencesek utcájában. Az üzlet tulajdonosa és az ötlet megálmodója Bérces-Nagy Zsuzsanna, desszertcukrász.
“Számunkra egyszerre fontos a tradíció megőrzése és az innovációra való törekvés. Cukrászaink újító szellemben vezetik a műhelyt, hogy a népszerű klasszikusok és az újhullámos francia desszertek a lehető legszebb formájukban kerüljenek a megrendelőhöz. A legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozunk, és lépést tartunk a legmodernebb technológiákkal is.”
A desszertek készítése mellett Workshopjainkon a résztvevők a szakma jeles képviselőitől sajátíthatják el a legújabb technikákat. Műhelyünk hűen képviseli ígéretét, amely a tudáson, a tapasztalaton és a magas színvonalon alapszik.
Rendelést telefonon vagy személyesen az üzletben veszünk fel.
Telefon: +36 (70) 433 8836
Üzlet: 7621 Pécs, Ferencesek utcája 5.
“Megsütjük az álmaid”
A Műhely
Desszertműhelyünk Pécsett a Belváros szívében a Ferencesek utcája 5. szám alatt található.
A műhely designja a nevünkhöz híven a mandula színeit tükrözi, ugyanakkor nagyon modern és letisztult. A design kialakítását a GraceGrotesk csapata Eszter és Zselyke álmodta meg, meseszerű arculattal.
Munkatársaink
Projektek - Együttműködések
2021. májusa óta működünk együtt a Hosszúhetényi Hosszú Tányér étteremmel, melynek keretében az étterem 2 havonta változó étlapjára a Mandulás csapata álmodja meg és készíti el a tányérdesszerteket.