Zsuzsa közgazdász és mérnök végzettséggel is rendelkezik, több vállalkozást sikerre vitt, valódi hivatását azonban a cukrászatban találta meg.
2017-ben kezdett el komolyabban foglalkozni desszertek készítésével, 2020. februárjában pedig Cukrász végzettséget szerzett. A legjobb mesterektől tanulva, minden lehetőséget megragadva folyamatosan fejleszti szakmai tudását. Egyaránt fontos számára a tradíció megőrzése és az innovációra való törekvés. A népszerű klasszikusok és az újhullámos francia desszertek tökéletesítése mellett a Diétás cukrászat felé vette az irányt, 2021-ben pedig már a Diétás cukrász képzést is befejezi.
Szaktudása, stílusérzéke, precizitása emeli magas színvonalra a Mandulás desszertjeit, melyek megidézik a magyar és a francia klasszikusokat, de hűen mutatják be a jelenlegi trendeket.