Skip to main content
Gáspár Rebeka

Gáspár Rebeka desszertcukrász

Mostanra közel 4 éve töltöm mindennapjaimat a szenvedélyemnek számító cukrászatban, és ezen az úton találtam meg azt a valódi örömöt és kreativitást, amit én csak „szerelemnek” nevezek.

Zsuzsival két éve dolgozunk együtt a Mandulásban. Első perctől kezdve megtaláltuk a közös hangot, ami lehetővé teszi a gördülékeny és hatékony munkát.

A cukrászkodás számomra sokkal több, mint pusztán egy munka – ez egy életforma és egy állandó kihívás, amit minden egyes nap izgalommal töltök meg. Az összes felkérés, amit kapok, újabb lehetőséget jelent számomra arra, hogy megmutassam, milyen csodákat hozhat létre a tészta, a krém és a fantázia összetalálkozása. A szívem mélyén él a vágy, hogy boldogságot és ízorgiai élményeket csempésszek az emberek mindennapjaiba.

Számomra a legnagyobb boldogság az, amikor látom az emberek arcán a mosolyt, amit az általam készített torták és desszertek váltanak ki. Szeretek adni, és ez az adományom kifejeződik a kifinomult ízek, lenyűgöző díszítések és gondosan kidolgozott részletek formájában. Minden alkotás, amely a kezeim közül kerül ki, egy kis része belőlem, és mindegyikben ott van a vágy, hogy az emberek számára örök emlékké váljanak.

Folyamatosan kisérletezek, próbálok ki új recepteket, követem a mai trendeket. Sokszor viszont a tradicionális cukrászatban is otthon érzem magam.

Ezért szeretném nektek megmutatni hogyan lehet pár óra alatt ezeket a termékeket jól és finoman elkészíteni.

Várlak titeket ha szeretnétek egy családias környezetben, önfeledten tanulni, jól érezni magatokat.

Gyertek öröm sütni!

„Ha unod az édeset” Workshop

30 000 Ft
2024. február 28.
Érdekel

„Tanuljunk macaront sütni együtt!” Workshop

30 000 Ft
2024. március 12.
Betelt

„Készülődés húsvétra” Workshop

30 000 Ft
2024. március 26.
Érdekel

„Tanuljunk macaront sütni együtt!” Workshop

30 000 Ft
2024. április 9.
Érdekel
0
    0
    Kosár
    A kosár üres