Skip to main content
Gáspár Rebeka

Gáspár Rebeka desszertcukrász

Mostanra közel 4 éve töltöm mindennapjaimat a szenvedélyemnek számító cukrászatban, és ezen az úton találtam meg azt a valódi örömöt és kreativitást, amit én csak „szerelemnek” nevezek.

Zsuzsival két éve dolgozunk együtt a Mandulásban. Első perctől kezdve megtaláltuk a közös hangot, ami lehetővé teszi a gördülékeny és hatékony munkát.

A cukrászkodás számomra sokkal több, mint pusztán egy munka – ez egy életforma és egy állandó kihívás, amit minden egyes nap izgalommal töltök meg. Az összes felkérés, amit kapok, újabb lehetőséget jelent számomra arra, hogy megmutassam, milyen csodákat hozhat létre a tészta, a krém és a fantázia összetalálkozása. A szívem mélyén él a vágy, hogy boldogságot és ízorgiai élményeket csempésszek az emberek mindennapjaiba.

Számomra a legnagyobb boldogság az, amikor látom az emberek arcán a mosolyt, amit az általam készített torták és desszertek váltanak ki. Szeretek adni, és ez az adományom kifejeződik a kifinomult ízek, lenyűgöző díszítések és gondosan kidolgozott részletek formájában. Minden alkotás, amely a kezeim közül kerül ki, egy kis része belőlem, és mindegyikben ott van a vágy, hogy az emberek számára örök emlékké váljanak.

Folyamatosan kisérletezek, próbálok ki új recepteket, követem a mai trendeket. Sokszor viszont a tradicionális cukrászatban is otthon érzem magam.

Ezért szeretném nektek megmutatni hogyan lehet pár óra alatt ezeket a termékeket jól és finoman elkészíteni.

Várlak titeket ha szeretnétek egy családias környezetben, önfeledten tanulni, jól érezni magatokat.

Gyertek öröm sütni!

0
    0
    Kosár
    A kosár üres