Skip to main content
Kerek Brigitta

Kerek Brigitta cukrász

9 évesen egy pudinggal kezdte, 16 évesen egy diótortával folytatta, majd sokáig csak hobbycukrászként tevékenykedett Budapesten és vidéken. 2012-es gazdasági válságban fizetés kiegészítésként pitéket sütött egy kávézónak, majd egy kis faluban cuki-sütiműhelyt üzemeltetett hétvégenként.
Alap szakmája szerint közgazdász, grafikus, rendezvényszervező, kereskedelmi technikus és már cukrász is.

A piteszerelem végérvényesen magával ragadta, változatossága, és a benne rejlő alkotói folyamat miatt. Gyakran mondja, hogy a készítés felér egy meditációval, amiben pitemandalákat alkotunk. Szinte csak helyi alapanygokat használ, és olyan eszközökkel dolgozik, ami megtalálható egy háztartásban.

A Home of the Pie a covidban született, 2020 óta tart rendszeresen online és élő workshopokat, idén nyáron jelent meg első könyve „Otthon, piték, napSütés” címmel a Book kiadó gondozásában.

0
    0
    Kosár
    A kosár üres