Skip to main content
Vasas Nelli

Vasas Nelli cukrász

Vasas Nelli – pályaváltó cukrász. Eredeti végzettségét (élelmiszeripari minőségbiztosítás szakirányos agrármérnök) cserélte le két kisgyermeke születését követően a cukrászatra. Első pillanattól kezdve az egyedi torták világa rejtette rabul, ma is ezt tekinti a cukrászaton belül fő területének.

2016-ban szerezte meg végzettséget és 2017 óta működteti saját tortaműhelyét Budapest belvárosában. A torták megalkotásánál a kiváló minőségű alapanyagok használatát, és a legfrissebb torta trendek követését egyaránt fontosnak tartja.

2019 óta oktatja a dizájn torták készítését külsős oktatóként különböző helyszíneken, valamint különféle tematikákkal saját műhelyében is. Az oktatás időközben valódi szerelemmé vált számára, örömmel adja át tudását a feltörekvő új generációnak. Büszke arra, hogy több tehetséges magyarországi tortakészítő kezdte a pályafutását kurzusain.

Az elmúlt időszakban tanította a tortakészítést a Desszert.Neked műhelyében, valamint tart a mai napig professzionális kurzust a Goodwill Csokoládé Akadémián.
Azon kevés oktatók közé tartozik, akik a tanítás mellett a mai napig dolgoznak is a saját területükön, workshopjait valós piaci tapasztalatokra, igényekre alapozva építi fel.
Vallja, hogy egy tökéletes torta ünnepé varázsol minden alkalmat. A torta mulandó, de az a pillanat, az örök.

0
    0
    Kosár
    A kosár üres