Skip to main content
Wolf Tamás

Wolf Tamás cukrász

Wolf Tamás, kreatív cukrász, tanár, szaktanácsadó.

Több mint 20 éves szakmai tapasztalat áll mögötte. Ipari és éttermi fejlesztésekkel, oktatással, cukrász továbbképzéssel, otthoni és céges workshopokkal, csapatépítő tréningekkel foglalkozik.

 

Iskoláit itthon, valamint Párizsban és Münchenben végezte. Előbbi lehetőséget Pataki János cukrászmesternek köszönheti, akinél gyakorlati idejét töltötte, utóbbit pedig középiskolai osztályfőnökének, Kemény Zsuzsának, aki az ösztöndíj mellett a tanítás útján is elindította. Továbbképzéseken vett részt Szlovákiában, Nápolyban és Norvégiában.

Nagyon fontosnak tartja, hogy folyamatosan fejlessze magát, nem csak online kurzusokkal, hanem személyes “élő” workshopokkal, ezért kapcsolatban áll, több vezető neves külföldi cukrásszal és cukrász iskolával. 

Dolgozott többek között Fehéroroszországban, Qatarban, az Egyesült Államokban, Németországban, Svédországban és Jordániában, mindezek mellett készített desszerteket arab arisztokratáknak továbbá magyar és külföldi politikusoknak.

Magyarországon a saját vállalkozásai mellett a Panificio il Basilico pékségben dolgozott cukrászmesterként. 12 éve tanít hazai iskolákban a cukrász szakma elméletét és gyakorlatát.

Szakmai hátterének köszönhetően felkértek a TV Paprika több adásához és a Viasat 3 Idesüss! című műsorához szakértőnek. Workshopokat tartott a Chefparade-ban és a Szamos Csokoládé Iskolában. Utóbbinál termékfejlesztést is végzett.

0
    0
    Kosár
    A kosár üres