Skip to main content

Rendezvények

Esküvői desszertasztalok összeállítása

Édes életetek nem csak a mézeshetekkel kezdődhet, hisz érdemes már a nagy napra is becsempészni egy kis szirupos romantikát, egy ennivaló desszertasztal formájában!

Többféle desszert közül lehet választani, ezekre mind tökéletes megoldás egy izgalmasan összeállított desszertasztal. Ahhoz hogy a tökéletes desszertasztalt megkomponáljuk, és a rendezett rendetlenséget életre keltsük, az alábbi lépéseket követjük:

 1. Kiválasztjuk közösen a kedvenc desszertjeiteket!

 2. Igazodunk a megálmodott tematikához!, annak érdekében, hogy egységes és egyedi legyen!

 3. Összehangoljuk a színeket az esküvőn uralkodó színvilággal!

 4. Kombinálunk!, vagyis izgalmassá tesszük a desszertasztalt a sós-édes-habos-krémes-ropogós finomságokkal, melyek mind megférnek egymás mellett!

 5. Térben is gondolkodunk, hogy a desszertasztal igazi profi látványt nyújtson!

 6. Segítünk a dekorációban, hogy az ízek mellett a vizualitás is fókuszba kerüljön!

A desszertasztal bármilyen esküvőn megállja a helyét, ugyanúgy illeszkedik egy elegáns, letisztult esküvőhöz, mint egy bohém, vintage vagy rusztikus lagzihoz is. Nem csak ízeivel, de látványával is édesíteni fogja a nagy napotokat, ez az igazán cukorfalat dekoráció!

Vedd fel velünk kapcsolatot!

IMG-4495
IMG-4494
4
3

Céges csapatépítő élménysütések

Cukrász mestereink vezetésével olyan csapatépítő tréningen vehettek részt, amelynek központjában a desszertek elkészítése áll. Édes illatok, finom krémek, jó társaság… Nem is kell több egy tökéletes naphoz! Gyertek és süssetek együtt a kollégákkal egy jól felszerelt desszertműhelyben! Természetesen az eseményt cukrászmestereink koordinálják, hogy garantált legyen a siker.

6 főt befogadó workshop-műhelyünk szeretettel várja cégek jelentkezését egy igazi élménysütésre.

Kérje ajánlatunkat

0
  0
  Kosár
  A kosár üres