Skip to main content

„Édes művészet” Tányérdesszert Workshop

2024. szeptember 23-24.
9.00-17.00

Szeretnéd megtanulni, hogyan készíts lenyűgöző és ízletes tányérdesszerteket, pohárkrémeket, vitrindesszerteket? Gyere el az „Édes Művészet” tányérdesszert workshopra, ahol felfedezheted a desszertek elkészítésének titkait és inspirációkat meríthetsz a desszertkészítés művészetéből! A kétnapos workshopon Dávid végtelen szakmai tapasztalatával ad betekintést az általa nagy érdeklődést kiváltott francia cukrászatba, a tányérdesszertek, pohárkrémek, vitrindesszertek elkészítésével. A legmodernebb technológiákat és technikákat bemutatva a két nap alatt.

145 000 Ft

Szabad helyek száma: 6 fő

Kiket várunk a workshopra?
A workshop elvégzéséhez nem szükséges előképzettség, nyitottak a kurzusaink! Nálunk a helyed, ha:

  • cukrász vagy
  • éppen cukrásznak tanulsz
  • van már cukrászdád/műhelyed, de fejlődnél
  • nincs cukrászdád/műhelyed, de tervezed a megnyitását
  • hobbi cukrász vagy
  • csak szeretsz sütni, és élvezed a sütés minden pillanatát
  • nem tudsz sütni, de szeretnél megtanulni

Milyen kompetenciákat/készségeket szerezhetsz a workshopokon?
Minden workshop más témára/tematikára épül, ami viszont mindegyik kurzusunkra igaz, hogy megtanít a biztos alapok elsajátítására. Olyan elmélet és gyakorlati tudást szerezhetsz, modern technikákat tanulhatsz, melyeket könnyedén variálhatsz majd a későbbiekben.

Mindezt természetesen olyan szakmailag felkészült oktatóktól lesheted el, tanulhatod meg, akik a kurzus alatt végig fogják a kezed, minden mozdulatot megmutatnak.

Nem baj, ha hibázol, ettől cseppet se félj, minden javítható, sőt kifejezetten szeretjük a hibákat, hiszen abból rengeteget lehet tanulni.

Célunk, hogy az oktatók által összeállított és kipróbált profi cukrász recepteket, technológiákat és technikákat megtanítsuk Neked, hogy elsajátíthasd azokat a kulissza titkokat, amivel magabiztosan az aktuális trendeket követő desszerteket tudj készíteni.

Hány fő vehet részt a workshopon?
Workshopjainkon maximum 6 fő vehet részt. Így biztosítjuk, hogy professzionális környezetben, mégis családias hangulatban mindenki kellő figyelmet kaphasson cukrász mestereinktől.

Minimum hány fővel indulnak a workshopok?
Workshopjainkat 4 fő jelentkezővel tudjuk elindítani. Amennyiben jelentkeztél egy kurzusra, de a létszám miatt nem tud elindulni, ebben az esetben három lehetőséget ajánlunk fel:

  • a jelentkezésedet átrakjuk egy későbbi időpontban tartandó, de ugyanazon workshopra
  • felajánlunk egy másik, közeljövőben tartandó workshopot, ami esetleg érdekel
  • visszautaljuk a befizetett összeget

Hol tartjuk a workshopokat?
Pécs egyik legszebb és leghangulatosabb utcájában a Ferencesek utcája 5.-ben. Az utca Pécs egyik sétáló utcája, ide autóval nem tudsz behajtani, de a környező utcákban tudsz parkolni. Ezen utcákban a parkolás díjköteles.

Ha szeretnél ingyen parkolni a workshop ideje alatt, akkor Rét utca 4.-ben található OZMO Autókozmetikai Centrum parkolójában megteheted, ez pontosan 8 perc sétára van a workshop helyszínétől.

Egyébként, ha jelentkezel hozzánk, workshop-menedzser kolléganőnk, minden fontos információval ellát a parkolás tekintetében is e-mail formájában.

Mit kell hoznod a workshopra?
Szerintünk semmit, de ha szeretnél átöltözni, vagy kényelmes cipőre váltani, akkor azt megteheted az öltözőnkben.

Amit biztosítunk:

  • reggeli (rendszerint sós és/vagy édes péksütemény)
  • kávé, víz, üdítő korlátlan fogyasztása
  • délben meleg ebéd (mindkét napon)
  • Mandulás logóval ellátott kötény, hogy megőrizzük ruhád tisztasáságát
  • pontos minden részletre kiterjedő receptúra
  • toll, hogy mindent IS le tudj jegyzetelni

Mikor kezdődnek a workshopok?
Akár az egy, akár a két napos workshopról van szó, mindig 9.00 órakor kezdünk és rendszerint 17.00 óra a befejezés. Időnként előfordul a fél-egy óra csúszás, de ügyelünk arra, és a tematikákat is így alakítottuk ki, hogy a 8 órába beleférjünk.

Milyen adatokra van szükségünk a workshop megkezdése előtt?
Felnőttképző intézményként a Felnőttképzési Törvénynek megfelelően szigorú dokumentálási kötelezettségünk van, ezért kérjük be a személyes adataidat a jelentkezést követően, melyet természetesen az Adatvédelmi szabályozásunknak megfelelően kezelünk.

Mit kapsz a workshop végén?
A workshop zárásaként egy névre szóló Tanúsítványt kapsz, mely szakmai munkavégzésre nem jogosít fel.

Valamennyi az általad készített desszertet, süteményt haza viheted, ehhez dobozt is biztosítunk (tehát, azt sem kell hoznod)!

Minden esetben becsomagoljuk Neked azokat a félkész termékeket (pl.: krémeket), díszítő elemeket (pl.: habcsókok, betöltött macaronok, csokoládé díszek, stb.), melyeket a kurzus során készítettetek.

Hogyan tudod lemondani a jelentkezésedet?
Jelentkezés során a rendszer minden esetben elküldi Neked az aktuális ÁSZF-et, melynek értelmében a jelentkezéstől számított 14 napon belül tudod lemondani a workshopra történő jelentkezésedet. Ebben az esetben Nekünk is 14 napunk van arra, hogy visszautaljuk Neked a befizettet díjat. Amennyiben 14 napon túl történik meg a lemondás, sajnos nem áll módunkban visszatéríteni a befizetést.

Természetesen, azt is teheted, ha mindenképpen el szeretnél jönni, de valami fontos dolog közbejött (pl.: betegség) hogy kéred a jelentkezésed rögzítését egy másik kurzusra, de ezt minden esetben írásban tedd meg!

0
    0
    Kosár
    A kosár üres